Øget synlighed for dit brand

Bilindpakning erhverv

Hos Prynt anvender vi kun de allerbedste kvalitetsprodukter
Folie beskytter din bil mod hverdagens slid og ridser
Vi har stort udvalg af farver og materialer fra de førende producenter som 3M og Avery
Vi kan printe og laminere enhver design der anvendes til indpakning
Synlighed overfor potentielle nye kunder

Bilindpakning erhverv

Hvis du ønsker øget synlighed for dit brand og din virksomhed, er en bilindpakning til erhverv en rigtig god løsning. Ved en erhvervsmæssig bilindpakning vil der skabes synlighed overfor potentielle nye kunde ved blot at køre ud og udfører dine daglige gøremål, eller blot holde parkeret i bybilledet. Hos Prynt tager vi os af alle typer opgaver indenfor bilreklamer, på alle slags køretøjer, alt fra personbiler til større lastbiler.

Gennem årene har vi indpakket mange biler i en erhvervsmæssig sammenhæng og dette har derfor givet os den erfaring der skal til for også at kunne tage hånd om netop din opgave. Om der er tale om en personbil eller varevogn er underordnet, vi tager hånd om det hele og med vores detalje- og kvalitetsorienterede arbejdskvalitet er vi sikrer på at vi kan afleverer et stykke arbejde som begge parter vil blive stolte af.

Udover at give din bil et erhvervsmæssigt udtryk, så beskytter indpakningsfolien også bilen mod hverdagens slid og ridser. Derudover er vores folie let aftagelig og efterlader ingen varige skader eller ridser på din bils originale lakering. Holdbarheden på folien afhænger helt af hvilket folie du ønsker. Hos Prynt har vi en lang række folier fra bl.a. 3M, Avery og flere. Hvis andet folie ønskes imødekommes dette selvfølgelig også.

Prisgaranti

Høj standard

Hos Prynt anvender vi kun de allerbedste kvalitetsprodukter når vi håndterer folie opgaver for vores kunder, dette sikrer at du får det absolut bedste resultat på din bilindpakning og at holdbarheden er helt i top. Hos Prynt vil du altid være sikker på at du får et stykke arbejde der er gennemført og veludført.

Prisgaranti på alle opgaver*
Kvaliteten helt i top, til en yderst konkurrencedygtig pris
Vi bruger kun kvalitetsfolier fra firmaer som 3M og Avery
Kvalitetsbedvidst bilindpakning

Kvalitetsbedvidst bilindpakning

Hos Prynt håndterer vi al bilindpakning med samme detaljeorienterede fokus og respekt for faget uanset opgavens omfang, om du blot ønsker én enkelt bil indpakket eller flåde af varevogne. Vi sørger altid for at imødekomme netop dine ønsker om den kommende bilindpakning, så det bedste resultat kommer i hus. Hvis du derudover ønsker hjælp med at finde lige præcis den folie, farve og materiale som passer dine erhvervsbiler bedst, så vejleder vi også med dette.

Bilindpakning til erhverv. Sådan gør vi

Inden vi påbegynder folie indpakningen af din bil, er det vigtigt at bilen er ren og nyvasket inden ankomst, så folien let kan monteres, derudover skal bilen ikke være for kold, da dette modarbejder limens effekt. Vi deler arbejdsprocessen op i tre steps.

Bilindpakning til erhverv. Sådan gør vi
1. Materiale- og farvevalg
Du har muligvis allerede tænkt over farver og materiale du ønsker din bil indpakket i, og i så fald skal du blot bestille en tid til at få monteret dette. Hvis ikke, så er dette som sagt heller ikke noget problem. Vi hjælper gerne til med vejledning og rådgivning så du finder netop det materiale og den farve der passer dig bedst.
2. Klargøring
Når materiale- og farvevalget på din nye bilindpakning er på plads, aftaler vi en tid til montage. Det er vigtigt at din bil er ren og nyvasket inden vi modtager den. I vinterhalvåret kan det være nødvendigt at vi har bilen stående i noget tid mens den varmer op, inden vi kan begynde monteringen af folien.
3. Montering
Det er vigtigt at alle aftaler om klargøring og levering af bilen overholdes. Dette sikrer nemlig både du og os selv i at det bedste resultat opnås. Herefter påbegynder vi monteringen af folien til din nye bil indpakning, og du kan altid være tryg ved at vi behandler din bil med respekt og leverer den i den allerbedste tilstand.

Hvordan kan vi hjæpe dig?

Ønsker du tilbud på et konkret opgave kan du altid udfylde vores formular for et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe eller skrive til os hvis du er i tvivl om en løsning, så vil vi forsøge at finde en løsning.

*Så længe kravene fra vores handelsbetingelser bliver overholdt.

[]
1 Step 1
Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, og du vil indenfor kort til modtage et uforpligtende tilbud fra os.

Vedhæft evt. billede herunder

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder