Tekstiltryk i en yderst høj kvalitet

Tryk på tøj

Hos Prynt anvender vi kun de allerbedste kvalitetsprodukter
Alt vores tryk bliver produceret in-house ved benyttelse af vores egne industrielle printere
Vi har flere års erfaring med tekstiltryk og tryk på tøj
Tryk i særklasse

Tryk på tøj

Hvis du leder efter en kompetent og professionelt virksomhed til at tage hånd om trykkeriet af netop dit tøj, så vi hos Prynt stedet for dig. Vi håndterer din opgave med omhyggelighed og respekt for dine ønsker vedrørende designet af dit tekstiltryk, så du kan være sikker på at resultatet bliver præcis som du ønsker.

Hos Prynt har vi flere års erfaring med tekstiltryk og tryk på tøj og vi kan derfor tilbyde tekstiltryk i en yderst høj kvalitet. Hos Prynt kan du få trykt lige det, du ønsker på dit tøj eller andet tekstil. Vi tilbyder både tryk af enkelte farver eller fuldfarvetryk, som billeder eller logo, og på mange typer af tøj, muleposer, flag og alt du ellers måtte have behov for. Alt i alt varetager vi gerne enhver form for tekstiltryk opgave for kunder i Københavnsområdet og omegn.

Prisgaranti

Tryk på tøj i særklasse

Her hos Prynt har vi i mange år stået for tryk på tøj for en lang række virksomheder og privatpersoner og vi har derfor en hel del erfaring på området. Vi håndtere trykkeriet på tøj, muleposer og flag i nærmest al slags materiale med fokus på at leverer et gennemført og kvalitetsbevidst stykke arbejde.

Prisgaranti på alle opgaver*
Kvaliteten helt i top, til en yderst konkurrencedygtig pris
Print og montering af alle former og størrelser

Alt vores tryk bliver produceret in-house ved benyttelse af vores egne industrielle printere. Dette sikrer dig et resultat i absolut top klasse og endda til fornuftige priser. Du bør derfor ikke tøve med at enten kigge forbi eller kontakte os for professionel og kompetent hjælp om din trykopgave.

Kontakt for tryk på tøj

Hvis du sidder med en tryk på tøj opgave, så vil vi hos Prynt altså være en yderst god løsning. Vi håndterer opgaver i både store og små mængder og hvis du har brug for hjælp, spørgsmål eller rådgivning om netop din kommende opgave, så bør du ikke tøve med at kontakte os. Vi tager gerne en snak med dig, så dit tekstiltryk bliver nøjagtig som du ønsker.

*Så længe kravene fra vores handelsbetingelser bliver overholdt.

[]
1 Step 1
Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, og du vil indenfor kort til modtage et uforpligtende tilbud fra os.

Vedhæft evt. billede herunder

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder