Skab synlighed for din virksomhed

Folie og klistermærker

Hos Prynt anvender vi kun de allerbedste kvalitetsprodukter
Alt vores tryk bliver produceret in-house ved benyttelse af vores egne industrielle printere
Vi trykker alt fra almindelig tekst til billeder og labels
Synlighed for din virksomhed

Folie og klistermærker

Her hos Prynt har vi produceret mange folie og klistermærker gennem årene. Så hvad end du måtte have behov for inden for folie og klistermærker. Så kan vi helt sikkert være til din hjælp. Vi trykker alt fra almindelig tekst til billeder og labels. Hvad end dit formål med klistermærkerne er, så kan vi garantere at du får et professionelt produkt til en fornuftig pris.

Vi producerer vores klistermærker specielt til formålet, så du ikke står tilbage med en skuffende suk. Vores klistermærker klistres perfekt til overfladen og ryger ikke af, af sig selv, igen få timer senere. Dog er vores klistermærker ej heller besværlige at få af igen, når tiden er inde til det. De tages nemt af, når de ikke længere ønskes på overfladen.

Du bestemmer selvfølgelig selv størrelsen på dine klistermærke, så vel som farve, motiv og tekstur. Når du bestiller et produkt hos os, vil du altid blive mødt af kompetente medarbejdere og grafikere der vil, på bedst mulige vis, guide dig gennem hele processen så du får det absolut bedste produkt.

Prisgaranti

Stort udvalg af folie

Når det kommer til selvklæbende folie, så kan du bruge det til næsten lige hvad du har lyst til. Hvis du vil friske dine møbler op eller måske friske din bil interiør lidt op? Det er virkelig næsten kun fantasien der sætter grænser når det kommer til selvklæbende folie. Vi står inde med et stort udvalg af farver, motiver og tekstur, så du kan helt sikkert få hvad du leder efter hos os.

Vi ved at det kan ske for mange, at de ønsker at friske deres ting op, men er i tvivl om hvad de skal vælge til opgaven for at få det bedste resultat. Hos Prynt står vi gerne klar med professionel rådgivning om farvevalg, motiv og tekstur på din næste folieopgave. Vores dygtige personale har mange års erfaring indenfor feltet og vi kan garantere at du får et resultat du bliver rigtigt glad for.

Folie og klistermærker til hver en sag

Folie og klistermærker til hver en sag

Om resultatet af din kommende folie og/eller klistermærke opgave skal være labels, etiketter, wallstickers, kampagnebanner eller blot et klistermærke med figur, så kan vi helt sikkert klare det.

Alt vores tryk bliver produceret in-house ved benyttelse af vores egne industrielle printere. Dette sikrer dig et resultat i absolut topklasse og endda til fornuftige priser. Du bør derfor ikke tøve med at enten kigge forbi eller kontakte os for professionel og kompetent hjælp om din trykopgave.

Hvordan kan vi hjæpe dig?

Ønsker du tilbud på et konkret opgave kan du altid udfylde vores formular for et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe eller skrive til os hvis du er i tvivl om en løsning, så vil vi forsøge at finde en løsning.

*Så længe kravene fra vores handelsbetingelser bliver overholdt.

[]
1 Step 1
Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, og du vil indenfor kort til modtage et uforpligtende tilbud fra os.

Vedhæft evt. billede herunder

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder