Skab synlighed for din virksomhed

Bilreklame

Hos Prynt anvender vi kun de allerbedste kvalitetsprodukter
Alt vores tryk bliver produceret in-house ved benyttelse af vores egne industrielle printere
Vi tager os af alle typer opgaver indenfor bilreklamer, på alle slags køretøjer, alt fra personbiler til større lastbiler
Synlighed for din virksomhed

Bilreklame

Hvis du gerne vil skabe synlighed for din virksomhed og dets brand, samtidig med at skabe synlighed overfor potentielle nye kunder, så er bilreklamer en yderst god løsning. Bilreklamer er ikke blot en særdeles god måde at skabe synlighed for din virksomhed, det er også effektiv markedsføring da potentielle kunder ser dit brand i gadebilledet, når du er ude og kører. Hos Prynt tager vi os af alle typer opgaver indenfor bilreklamer, på alle slags køretøjer, alt fra personbiler til større lastbiler.

Prisgaranti

Top kvalitet, til yderst konkurrencedygtige priser

Med over 10 års erfaring bestræber vi os altid mod at opfylde vores kunders ønsker på bedst mulig vis med kvaliteten helt i top. Vi tilbyder bilreklamer fra kun 1.900 kroner. Desuden tilbyder vi altid prisgaranti.*

Prisgaranti på alle opgaver*
Kvaliteten helt i top, til en yderst konkurrencedygtig pris
Print og montering af alle former og størrelser

Hos Prynt anvender vi kun de allerbedste kvalitetsprodukter når vi håndterer folie opgaver for vores kunder, dette sikrer at du får det absolut bedste finish på din bilreklame og en holdbarhed der er helt i top. Hos Prynt vil du altid være sikker på at du får et stykke arbejde der er gennemført, veludført og som både du og vi kan være stolte af.

Bilreklame i høj klasse

Bilreklame i høj klasse

Vi varetager alle bilreklame opgaver med samme respekt og sans for kvalitet uanset opgavens omfang. Derudover gør vi altid en dyd ud af at imødekomme vores kunders ønsker om deres kommende bilreklame. Ønsker du derudover hjælp med designet til din bilreklame, så hjælper vi selvfølgelig også gerne med dette. Vores dygtige designere tager hånd om opgaven og sørger for at din bilreklame til erhverv bliver nøjagtig som du ønsker.

Sådan arbejder vi med bilreklamer

Inden vi påbegynder montage af din nye bilreklame, er det vigtigt at bilen er ren og nyvasket inden ankomst, så folien let kan monteres, derudover skal bilen ikke være for kold, da dette modarbejder limens effekt. I tilfælde af at bilens overflade er kold, vil vi parkere den inde i vores værksted, indtil at den har fået den ønskede temperatur. Vi deler arbejdsprocessen op i tre steps.

Sådan arbejder vi med bilreklamer
1. Design
Du har muligvis allerede et design parat til din bilreklame, og så i fald kan du hurtigt blot bestille en tid til at få monteret denne. Hvis ikke, så er dette som sagt heller ikke noget problem, da vi gerne hjælper til mht design og layoutet af din bilreklame. Vi arbejder i en lang række folier, så det er selvfølgelig helt op til dig hvilken type folie du ønsker din bilreklame i.
2. Klargøring
Når designet på din nye bilreklame er fastlagt, aftaler vi en tid til montage. Som sagt er det vigtigt at din bil er ren og nyvasket inden vi modtager den. Dette gør arbejdet lettere for os, så vi ikke skal fokusere på at rense snavs væk fra overfladerne. I vinterhalvåret kan det være nødvendigt at vi har bilen stående i noget tid mens den varmer op, inden vi kan begynde monteringen af folien.
3. Montering
Det er vigtigt at alle aftaler om klargøring og levering af bilen overholdes. Dette sikrer nemlig både du og os selv i at det bedste resultat opnås. Herefter påbegynder vi monteringen af din nye bilreklame, og du kan altid være tryg ved at vi behandler din bil med respekt og leverer den i den allerbedste tilstand.

Hvordan kan vi hjæpe dig?

Ønsker du tilbud på et konkret opgave kan du altid udfylde vores formular for et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe eller skrive til os hvis du er i tvivl om en løsning, så vil vi forsøge at finde en løsning.

*Så længe kravene fra vores handelsbetingelser bliver overholdt.

[]
1 Step 1
Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, og du vil indenfor kort til modtage et uforpligtende tilbud fra os.

Vedhæft evt. billede herunder

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder