Giv din bil et nyt udtryk

Bilindpakning privat

Hos Prynt anvender vi kun de allerbedste kvalitetsprodukter
Folie beskytter din bil mod hverdagens slid og ridser
Vi har stort udvalg af farver og materialer fra de førende producenter som 3M og Avery
Beskyt bilen mod slid

Bilindpakning privat

Hvis du ønsker at give din bil et helt nyt udtryk, vil det oftest være billigst og hurtigst at få monteret folie på bilen, frem for at få bilen malet og lakeret. Der findes en lang række af forskellige slags typer af folie til indpakning af biler og hos Prynt har vi en masse erfaring med dette. Du kan derfor være helt tryg ved at du får kompetente medarbejdere til at monteringen.

Udover at give din bil et helt nyt udtryk, beskytter folie også din bil mod hverdagens slid og ridser. Derudover er vores folie let aftagelig og efterlader ingen varige skader eller ridser på din bils originale lakering. Holdbarheden på folien afhænger helt af hvilket folie du ønsker. Hos Prynt har vi en lang række folier fra bl.a. 3M, Avery og flere. Hvis andet folie ønskes imødekommes dette selvfølgelig også.

Prisgaranti

Høj standard

Vi anvender vi kun de allerbedste kvalitetsprodukter når vi håndterer folie opgaver for vores kunder, dette sikrer at du får det absolut bedste resultat på din bilindpakning og en holdbarhed der er helt i top. Hos Prynt vil du altid være sikker på at du får et stykke arbejde der er gennemført, veludført og som både du og vi kan være stolte af.

Prisgaranti på alle opgaver*
Kvaliteten helt i top, til en yderst konkurrencedygtig pris
Vi bruger kun kvalitetsfolier fra firmaer som 3M og Avery
Bilindpakning i høj klasse

Bilindpakning i høj klasse

Vi varetager alle bildinpaknings opgaver med samme respekt og sans for kvalitet uanset opgavens omfang. Derudover gør vi altid en dyd ud af at imødekomme vores kunders ønsker om deres kommende bilindpakning. Ønsker du derudover hjælp med at finde lige præcis den folie, farve og materiale som passer din bil perfekt, så hjælper vi selvfølgelig også med dette, så din bilindpakning bliver nøjagtig som du ønsker.

Sådan indpakker vi din bil

Inden vi påbegynder folie indpakningen af din bil, er det vigtigt at bilen er ren og nyvasket inden ankomst, så folien let kan monteres, derudover skal bilen ikke være for kold, da dette modarbejder limens effekt. Vi deler arbejdsprocessen op i tre steps.

Sådan indpakker vi din bil
1. Materiale- og farvevalg
Du har muligvis allerede tænkt over farver og materiale du ønsker din bil indpakket i, og i så fald skal du blot bestille en tid til at få monteret dette. Hvis ikke, så er dette som sagt heller ikke noget problem. Vi hjælper gerne til med vejledning og rådgivning så du finder netop det materiale og den farve der passer dig bedst.
2. Klargøring
Når materiale- og farvevalget på din nye bilindpakning er på plads, aftaler vi en tid til montage. Det er vigtigt at din bil er ren og nyvasket inden vi modtager den. I vinterhalvåret kan det være nødvendigt at vi har bilen stående i noget tid mens den varmer op, inden vi kan begynde monteringen af folien.
3. Montering
Det er vigtigt at alle aftaler om klargøring og levering af bilen overholdes. Dette sikrer nemlig både du og os selv i at det bedste resultat opnås. Herefter påbegynder vi monteringen af folien til din nye bil indpakning, og du kan altid være tryg ved at vi behandler din bil med respekt og leverer den i den allerbedste tilstand.

Hvordan kan vi hjæpe dig?

Ønsker du tilbud på et konkret opgave kan du altid udfylde vores formular for et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe eller skrive til os hvis du er i tvivl om en løsning, så vil vi forsøge at finde en løsning.

*Så længe kravene fra vores handelsbetingelser bliver overholdt.

[]
1 Step 1
Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, og du vil indenfor kort til modtage et uforpligtende tilbud fra os.

Vedhæft evt. billede herunder

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder