Bubble Morph Spred budskabet
billigt og effektivt
Vi trykker på tøj, biler, facader og meget mere til bedste priser Se vores services

Din tryk partner

Som Iværksætter eller Virksomhedsejer har du ofte en helt klar holdning til ‘hvem I er’. Du har måske en holdning til, hvordan man visuel får formidlet det videre til jeres ‘identitet’, eller du har hentet lidt inspiration fra andre firmaer – uanset hvor etableret din ide eller virksomhed er, så står vi hos Prynt klar til at assistere jer med at komme stærkt i mål med jeres tryksager.

Udvalg af vores services

Hos Prynt tilbyder vi bredt vifte af services indenfor tryk. Finder du ikke det du leder efter på siden, kan du altid kontakte os for mere info.

Tryk på tøj

Hos Prynt kan du få trykt lige det, du ønsker på dit tøj eller andet tekstil. Vi tilbyder både tryk af enkelte farver eller fuldfarvetryk, som billeder eller logo.

Bil reklame

Med reklamefolie på bilen kommer du aldrig galt afsted. Skal du ud med et budskab eller vil du have eksponering når bilen alligevel er ude og køre?

Facadeskilte

Facaden er det første man ser ved forretningen. Her er det rigtig vigtigt at man udnytter den plads man har helt optimalt for at få maksimal udbytte.

Banner tryk

Få dit budskab op i præcis den størrelse du ønsker. Vi trykker stofbannere, pvc-bannere, stillads- bannere og samtidig også mere fleksible løsninger som roll up bannere.

Reklameflag

Marker din tilstedeværelse på en professionel måde. Uanset om du søger et traditionelt flag til flagstangen eller er et beachflag, kan vi levere det i høj kvalitet til overskuelige priser.

Folie og klistermærker

Vi trykker alt fra tekst, figurer til billeder, der kan bruges som labels, etiketter, wallsticker eller som kampagnebanner til facaden. Kontakt os og få et uforpligtende snak.

Ordreproces

Det er nemt, hurtigt og altid kvalitet til overskuelige priser

1.

Få et tilbud

Udfyld formularen eller ring til os og beskriv opgaven, og få et uforpligtende tilbud på opgaven.

2.

Grafisk materiale udarbejdes

Efter accepteret tilbud sender i os grafiske filer som jeres logo og vores grafiker udarbejder trykfiler til godkendelse.

3.

Tryk og levering

Jeres bestilling trykkes og leveres. Hvis der er aftalt opsætning af f.eks. facade eller andet, kommer vores skilteteknikkere ud efter aftale og monterer.

1920

Referencer

Her er et lille udpluk af vores seneste arbejde. Følg os på Instagram for at se mange flere referencer.

Prynt ApS

Lejrvej 39
3500 Værløse
CVR: 37443204

Tlf: 70 70 70 19
Mail: hej@prynt.dk

[]
1 Step 1
Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, og du vil indenfor kort til modtage et uforpligtende tilbud fra os.

Vedhæft evt. billede herunder

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder